Forsikringsskader

Skulle uheldet være ude og din campingvogn eller autocamper har fået en skade, kontakt da vores værksted. Vores værksted er godkendt af alle forsikringsselskaber og har stor og mangeårig erfaring i reparation af forsikringsskader af alle mærker af campingvogne samt autocamper

Er din vogn blevet skadet, bringes vognen ned til os. Skadesanmeldelse skal udfyldes og evt. dokumentation på stjålne effekter, modparten og lign. vedlægges. Vi hjælper gerne med dette. Vi sørger så for at skaden på vognen bliver opgjort, taksatoren tilkaldt og vognen repareret. Vores Campingvogn værksted ligger i Grindsted i Vestjylland.

Om forsikring af din campingvogn

Har du en campingvogn, så kan du læse med her og få gode råd til din campingvognsforsikring. Modsat bilforsikringen, så er det ikke lovpligtigt at tegne en campingvognsforsikring. Men det kan dog være en god ide at investere i en billig campingvognsforsikring, da reparationer og skader hurtigt kan blive en dyr omgang.

Ansvarsforsikringen er ikke nødvendig

Når du har en campingvogn, så har du oftest også en bil – og dermed en ansvarsforsikring. Har du allerede en ansvarsforsikring, så behøver du ikke at tegne en på campingvognen. Skulle du være så uheldig at påføre andre eller andre ting skader, så dækker bilens ansvarsforsikring nemlig.

Kaskoforsikring kan være et krav

Selvom forsikringen ikke er et lovkrav og kaskoforsikringen i princippet er frivillig, så skal du være opmærksom på, at kaskoforsikringen kan være et krav, hvis du har lån i campingvognen. Forsikringen dækker campingvogn, fortelte, tilbehør.

Med en kaskoforsikring kan du nemt komme til at spare penge, hvis campingvognen bliver stjålet eller skal repareres. I de tilfælde dækker kaskoforsikringen som regel. Du har også mulighed for at tegne en kaskoforsikring, så du kan få dækning for retshjælp, eller hvis du får brug for redningshjælp i udlandet.

Derudover hjælper forsikringen dig ved:

• Kørselsuheld
• Brand
• Vand
• Tyveri
• Retshjælp
• Hærværk
• El-skade

Indboforsikring er en god ide

I boligen har de fleste forsikret deres indbo – så hvorfor ikke gøre det samme med din campingvogn. Du kan oftest tegne en indboforsikring som tillæg til din kaskoforsikring. Med indboforsikringen kan du forsikre campingvognens inventar og få dækket skader som:
• Vandskader
• Brand
• Tyveri
• Hærværk

Husk også at være opmærksom på:

De færreste camperer hele året. Men de fleste kan bruge forsikringen hele året. Så sørg for at forsikre dig hel årligt, da campingvognen også pådrage sig skader under opbevaring.

Vær opmærksom på, at prisen på campingvognen falder, jo ældre campingvognen er.

Campingvognsforsikringen dækker i hele Europa, hvis din campingvogn ikke er stationær.

Nogle forsikringsselskaber ændrer dækning uden for campingsæsonen. Eksempelvis dækker visse forsikringsselskaber kun tyveri i telte under campingsæsonen.

Kontakt os enten på telefon eller via nedenstående formular for en aftale